+90 (312) 311 13 76
info@tdd.org.tr
Beslenme ve Diyet Dergisi
Hakkımızda
Tarihçe
Vizyon & Misyon
Tüzük
Sorumluluklar
Hesap Numaraları
Başkandan Mesajlar
Organizasyon
Yönetim Kurulu
Onur Kurulu
Denetleme Kurulu
Komisyonlar
Eski Yönetimler
Organizasyon Şeması
Yayınlar
Beslenme ve Diyet Dergisi
Halk İçin
Yeterli ve Dengeli Beslenme
Anne Sütünün Önemi
Okul Öncesi Beslenme
Spor ve Beslenme
Şişmanlık ve Ağırlık Yönetimi
Şeker Hastalığı
Sağlıklı Pişirme Yöntemleri
Gıda Güvenliği
Kanser
Yüksek Tansiyon
Anne - Çocuk
Klinik Bilgiler
Briatrik Cerrahi İlk Tercih mi Olmalı ?
Popüler Bilgiler
Davranış Değişikliği ve Diyetisyenin Rolü
Kitap ve Dergiler
Üyelik
Üyelik Başvuru İşlemleri
Üyelik Başvuru Formu
Galeri
İletişim
Tüm Haberler
Arşiv
|
Ara
TÜPLE BESLENEN HASTALARDA STANDARTLAR DEĞİŞİYOR
23.06.2025
tdd
ANORMAL GLUKOZ METABOLİZMASI OLAN BİREYLERDE YAĞSIZ DOKU KAYBININ ÖNLENMESİ VE BESLENMENİN ROLÜ
30.05.2025
tdd
DİYETİSYENLER GÜNÜ PANELİ
27.05.2025
tdd
BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI KURS PROGRAMI
26.05.2025
tdd
TAKVİYE EDİCİ GIDALARDA GLOBAL VE YEREL BAKIŞ AÇISI
26.05.2025
tdd
BESLENME VE DİYETETİK BİLİMİNDE YAPAY ZEKA WEBİNARI
20.05.2025
tdd
BESLENME DURUMUNUN SAPTANMASI KURSU
20.05.2025
tdd
KRONİK BÖBREK HASTALIĞI OLAN BİREYLERİN BESLENME TEDAVİSİNDE REHBERLER NELER SÖYLÜYOR
14.05.2025
tdd
KRONİK BÖBREK HASTALIĞI OLAN BİREYLERİN BESLENME TEDAVİSİNDE REHBERLER NELER SÖYLÜYOR
14.05.2025
tdd
KRONİK BÖBREK HASTALIĞI OLAN BİREYLERİN BESLENME TEDAVİSİNDE REHBERLER NELER SÖYLÜYOR
14.05.2025
tdd
Sayfa 1 / 2
İlk
Geri
[1]
2
İleri
Son